Openbaar

DSC09846 J

Bouwen met staal

ABS heeft tal van referenties in de residentiële bouw en utiliteitsbouw. Appartementsgebouwen, een nieuwe woonwijk waar metalen carports moeten komen, kantoorgebouwen met stalen draagconstructies…: als staal een onderdeel is van een project dan kunt u op ABS rekenen.

Overleg is – zeker in een totaalproject – belangrijk. De specialisten van ABS zitten samen met de architect, de opdrachtgever, het studiebureau… om te bekijken wat nodig is op vlak van architectuur, structuur en technologie. ABS denkt mee, coördineert, verfijnt, werkt alle staalbouwprojecten uit.

Kortom: Zoekt u een ervaren partner om uw project op te volgen? ABS is het coördinerend bureau voor alle staalprojecten van a tot z.

Bekijk alle projecten 'Bouwen met staal'
PBS00043 J

Bedrijven

Staal doet het heel goed bij commerciële en bedrijfsgebouwen. Staal is bestand tegen alle weersomstandigheden, is door zijn duurzaam karakter bestand tegen schade en is onderhoudsvriendelijk.

Componenten in staal, stalen frames, gevel- en ankersystemen in staal, staalconstructies op maat…: ABS is de partner van tal van architecten, bouwheren en stabiliteitskantoren voor constructies in staal.

ABS doet het complete structurele design en de constructie van een brede waaier aan stalen frames en structuren. Van loopvloeren in mazenroosters, over strekmetalen borstweringen tot gebogen dakschermen.

Geen idee is te vaag of geen schets te primitief. Hoe eerder ABS bij het proces van uw staalconstructie betrokken wordt des te beter gaan we voor u aan de slag.

Bekijk alle industriële projecten
DSC00356 bewerkt J

Openbaar

Openbare besturen kiezen graag voor structuren en architectuur met staal. Staal leent zich dan ook uitstekend voor infrastructuurprojecten. ABS neemt ook graag overheidsopdrachten aan.

Zo realiseerde ABS al projecten in opdracht van de stad Ieper, Heist op den Berg, Langemark, Londerzeel…)

Bekijk alle openbare projecten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info