DSC00636 bewerkt J

met staal zijn straffe projecten mogelijk

Staalconstructies verankerd op grote hoogte, een in het oog springende gevelbekleding uitgewerkt in staal, een bouwwerk in staal naast een treinspoor… Dergelijke architecturale pronkstukken of gecompliceerde staalprojecten zijn vaak technisch uitdagend en/of vragen veel coördinatie.

ABS is sterk in staal

Architecten kloppen bij ons aan om hun ruwe schetsen te laten uitwerken tot een technisch haalbaar plan. Vertrouw op ABS voor een gedetailleerd en doordacht ontwerp, een betrouwbare 3D-weergave en een realistische begroting zodat u het prijskaartje kent uw idee of concept in staal.

uw ABS-garantie: één prijs, één aanspreekpunt

Door zijn ruime ervaring en expertise kent ABS bovendien de meest geschikte partners in binnen- en buitenland om elk maatwerk in staal - hoe vernuftig of complex ook - tot een goed einde te brengen. ABS selecteert, coördineert en controleert.

ABS deelt de waarden die voor u belangrijk zijn

Betrouwbaar op vlak van prijsraming, vakwerk dat de gestandaardiseerde procedures en normen respecteert, efficiënte en correcte montage en uitvoering, respect voor deadlines.

Tussen uw eerste ruwe schets voor een eyecatcher in staal en de oplevering aan een tevreden klant zit maar één schakel: ABS. ABS ontfermt zich over de hele projectontwikkeling en -opvolging. Zodat uw staalconcept kwalitatief, veilig, correct en tot in de puntjes uitgevoerd wordt. Precies zoals u dat wilt.

Meer weten?

Contacteer ons
DSC00714 bewerkt J

VCA gecertifieerd

ABS voldoet aan het normenpakket EN 1090-2

ABS heeft ook het certificaat VCA** (twee sterren)

Als aannemer beschikt ABS over een erkenning in de categorie D (algemene aannemingen van bouwwerken) D21 en D4.
In de categorie F (algemene aannemingen van metaalconstructies) is ABS erkend in de ondercategorieën F1 en F2.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info