Bouwen met staal

DSC09846 J

Bouwen met staal

ABS heeft tal van referenties in de residentiële bouw en utiliteitsbouw. Appartementsgebouwen, een nieuwe woonwijk waar metalen carports moeten komen, kantoorgebouwen met stalen draagconstructies…: als staal een onderdeel is van een project dan kunt u op ABS rekenen.

Overleg is – zeker in een totaalproject – belangrijk. De specialisten van ABS zitten samen met de architect, de opdrachtgever, het studiebureau… om te bekijken wat nodig is op vlak van architectuur, structuur en technologie. ABS denkt mee, coördineert, verfijnt, werkt alle staalbouwprojecten uit.

Kortom: Zoekt u een ervaren partner om uw project op te volgen? ABS is het coördinerend bureau voor alle staalprojecten van a tot z.

Bekijk alle projecten 'Bouwen met staal'
DSC00356 bewerkt J

Openbaar

Openbare besturen kiezen graag voor structuren en architectuur met staal. Staal leent zich dan ook uitstekend voor infrastructuurprojecten. ABS neemt ook graag overheidsopdrachten aan.

Zo realiseerde ABS al projecten in opdracht van de stad Ieper, Heist op den Berg, Langemark, Londerzeel…)

Bekijk alle openbare projecten
DSC 3548

Gevelbekleding

Door de jaren heen heeft ABS tal van projecten mogen realiseren die zich betrokken tot de afwerking van gebouwen, waaronder de bekleding van de gevels.

Hierdoor hebben wij ons kunnen specialiseren in deze sector.

Zo maakten wij ondertussen al gevelbekledingen in allerlei materialen, maten en vormen.

Wilt u een rustieke look, een strakke look of iets die in het oog springt bij de medemens, ABS kan hier voor zorgen.

Met nauwe samenwerking met de architect maken wij de gevel naar uw wens.

bekijk alle gevelbekleding projecten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info